Jak začít investovat do DeFi, když mám jen malé úspory?
V poslední době se čím dál víc mluví o decentralizovaných financích, známých jako DeFi, a já bych se chtěl zeptat, jak do toho vlastně naskočit, když mám jen pár tisíc korun. Všude slyším o různých platformách a protokolech, ale nevím, kde začít. Mám pocit, že tyto investice jsou většinou pro bohatší lidi nebo pro ty, kteří už mají nějaké zkušenosti s kryptoměnami. Když se podívám na různé projekty a tokeny, tak je toho tolik, že jsem z toho úplně vyjukaný. Je nějaký způsob, jak bezpečně investovat do DeFi i s malým množstvím peněz? Jaké platformy byste doporučili pro někoho jako já? Měl bych se zaměřit na staking nebo yield farming? A co vlastně znamená poskytování likvidity? Nechci přijít o to málo, co mám, takže bych rád věděl, jaké jsou rizika a jak se jim mohu vyhnout. Taky by mě zajímalo, jestli je nutné mít nějakou speciální peněženku nebo si vystačím s tou běžnou. A co poplatky za transakce? Jsou vysoké? Pokud byste mohli sdílet své zkušenosti nebo tipy pro začátečníky v DeFi světě při investování s malými úsporami, byl bych moc vděčný.