Jak začít diverzifikovat portfolio v DeFi?
V poslední době se hodně mluví o DeFi a o tom, jak mohou lidé investovat své prostředky do decentralizovaných financí. Ale jak vlastně začít? Mám pár krypto mincí a chtěl bych se posunout dál, ale nevím, jak správně rozložit své investice. Kde začít s diverzifikací portfolia v DeFi? Zajímalo by mě, jestli je lepší investovat do různých protokolů, nebo se soustředit na několik vybraných projektů. Jaké jsou nejčastější chyby, kterých se lidé dopouštějí při pokusu o diverzifikaci v tomto prostoru? A co třeba likviditní pooly a yield farming – mají smysl pro někoho, kdo teprve začíná? Zní to všechno skvěle, ale jak zjistit, které projekty jsou opravdu důvěryhodné a které by mohly skončit jako podvod? Jaké faktory bych měl brát v úvahu při výběru kryptoměn a projektů k investici? Může mi někdo doporučit nějaké užitečné nástroje nebo platformy, které usnadňují sledování portfolia v DeFi? Rád bych slyšel názory těch, kteří už mají nějakou zkušenost s diverzifikací a co jim fungovalo nebo nefungovalo. Jak si udržujete přehled o svých investicích a jak často revidujete své portfolio? Díky za každou radu!