Jak moc mi pomůžou stříbrné mince v diversifikaci investic?
Investování je dneska čím dál tím víc populární a já se snažím najít různé způsoby, jak rozložit své portfolio, abych minimalizoval riziko. Nedávno jsem přemýšlel o stříbrných mincích a jejich možné roli v diversifikaci investic. Může mi někdo říct, jak moc mohou stříbrné mince přispět k ochraně mého majetku v případě ekonomické krize nebo inflace? Zajímá mě, jestli mají dostatečnou hodnotu, která by se mohla zvyšovat, nebo zda je to spíš jen takový krátkodobý trend. Mám už nějaké akcie a možná i pár kryptoměn, ale chtěl bych mít také něco hmatatelného, co bych mohl držet v ruce. Jak se vlastně vyvíjí trh se stříbrem a jsou stříbrné mince dobrým nástrojem pro uchování hodnoty? A pokud ano, jaké konkrétní typy mincí byste doporučili pro nováčka jako jsem já? Kde je nejlepší místo pro nákup těchto mincí a jak se vyhnout podvodům? Také bych chtěl vědět, jakou část svého portfolia bych měl uvažovat o alokaci do stříbra, aby to bylo efektivní a zároveň to nesnížilo moji likviditu. Díky za každý tip a radu!