Kdy je nejlepší období pro nákup NFT?
V posledních měsících se hodně mluví o NFT, ale pořád mi není jasné, kdy je vlastně ten ideální čas na nákup. Existuje nějaké konkrétní období, kdy bych měl zvážit investici do těchto digitálních aktiv? Zajímá mě, jestli jsou nějaké trendy, které bych měl sledovat, nebo jestli by bylo rozumné počkat na určité události jako jsou výstavy, aukce nebo třeba nějaké nové projekty. Slyšel jsem, že ceny NFT mohou být velmi volatilní a že v některých obdobích mohou klesnout, zatímco jindy zase rychle rostou. Je dobré nakupovat, když je trh na dně, nebo spíš čekat na vzestup? Jak to vlastně funguje – sleduje se něco jako sezónní cykly u těchto digitálních uměleckých děl? A co dohody s umělci nebo projekty – jak moc ovlivňují ceny a kdy se vyplatí investovat? Mám pocit, že se v tom všem ztrácím a rád bych slyšel názory od lidí, kteří už nějakou dobu investují do NFT. Jaký máte názor na strategii „buy low, sell high“ v kontextu NFT? Dává smysl plánovat nákupy podle aktuálních zpráv a trendů na sociálních sítích? Jak to děláte vy? Díky za jakékoliv rady a tipy!