Charts.cz/Fórum/Kde hledat nejnovější DeFi projekty k investování?

Kde hledat nejnovější DeFi projekty k investování?

Zdravím všechny, nedávno jsem se začal zajímat o DeFi a vím, že v této oblasti se neustále objevují nové a zajímavé projekty. Mám ale problém s tím, jak se v tom všem zorientovat. Kde vlastně najít ty nejnovější DeFi projekty, do kterých bych mohl investovat? Existují nějaké specializované weby nebo platformy, které by mi mohly pomoci? Slyšel jsem o různých skupinách a fórech, ale nejsem si jistý, které z nich jsou důvěryhodné a poskytují aktuální informace. A co třeba komunitní doporučení? Jak moc se na ně mohu spolehnout? Také by mě zajímalo, jestli někdo z vás má osobní zkušenosti s některými z těchto nových projektů. Jaké faktory bych měl brát v úvahu při rozhodování o investici do DeFi? Děkuji za jakékoli tipy či rady!

124 slov
1.2 minut čtení
16. 6. 2023
Karolína Jelínková
Karolína Jelínková

Jasně, je to hustý svět, ty DeFi projekty. Pokud chceš najít novinky, doporučil bych začít na stránkách jako CoinGecko nebo CoinMarketCap, tam mají sekce pro nové projekty a často i hodnocení. Pak můžeš zkusit Twitter, sleduj influencery a DeFi komunity, tam se dozvíš spoustu informací hned jak se něco objeví. Rozhodně koukni na Reddit, tam jsou subreddity jako r/defi nebo r/CryptoMoonShots, kde lidi sdílí tipy na nové projekty. Nezapomeň si ověřit důvěryhodnost projektů – podívej se na tým, audit smart kontraktů a co říká komunita. Osobně bych byl opatrnej s investicema do úplně nových projektů, risk je velkej a ne vše je tak růžový. Hlavně si dej pozor na low cap projekty - většinou jsou to velký gamble. Dobře si rozmysli, co děláš, a nezapomeň diversifikovat! Tak hodně štěstí!

129 slov
1.3 minut čtení
5. 7. 2023
Božena Soukupová
Božena Soukupová

Hledání nových DeFi projektů může bejt dost náročný, ale pár tipů mám. Zkus se podívat na stránky jako CoinMarketCap nebo DeFi Pulse, tam často najdeš seznamy nových projektů. Pak je dobrý sledovat Twitter a Reddit, tam se hodně diskutuje o novinkách a horkých tipech. Na Telegramu jsou různý skupiny zaměřený na DeFi, ale buď opatrnej, protože ne všechno, co se tam říká, je pravda. Osobně jsem měl pár zkušeností s projekty z těchto zdrojů, ale vždycky je dobrý si to ještě ověřit a projít whitepaper. Zvažuj faktory jako tým za projektem, jejich roadmap a komunitu. A taky si dej pozor na to, jestli to není nějaká pump and dump záležitost. Rozhodně bys měl investovat jen to, co si můžeš dovolit ztratit.

121 slov
1.2 minut čtení
4. 6. 2023
Miroslav Bezděk
Miroslav Bezděk