Jak začít s NFT a vydělávat pasivně?
Když poslouchám o světě NFT, tak si říkám, jak vlastně na to? Mám pocit, že se kolem toho točí spousta peněz a zajímavých příležitostí, ale kde začít? Mám v plánu investovat a přitom si chci vytvořit nějaký pasivní příjem. Ale co to vlastně znamená? Jaké jsou první kroky, které bych měl podniknout? Mám si nejdřív pořídit nějaké kryptoměny, abych mohl nakupovat NFT? A pokud ano, tak které kryptoměny jsou nejlepší pro začátečníky? Je nutné mít peněženku na kryptoměny, nebo se dá všechno řešit přes burzy? Když už si nějaké NFT pořídím, jak je můžu prodat nebo pronajmout, aby mi generovaly ten pasivní příjem, o kterém mluvím? Je pravda, že některé NFT projekty nabízejí staking nebo něco podobného? To zní jako dobrý způsob, jak vydělávat bez toho, abych musel neustále sledovat trhy. A co když chci vytvářet vlastní NFT? Jak na to a jakým způsobem bych mohl monetizovat své umění nebo nápady? Jaké jsou náklady spojené s vytvářením NFT a co bych měl vědět o poplatcích za transakce na blockchainu? Existují nějaké tipy na úspěšné projekty v oblasti NFT nebo platformy, které by měly být na mém radaru? Rád bych slyšel názory a zkušenosti ostatních, kteří už v tom mají nějakou praxi. Jaké chyby byste doporučili vyvarovat se při začátku s NFT a pasivním příjmem?