Můžu diverzifikovat své investice pomocí NFT, i když nevím, co to přesně je?
Zajímalo by mě, jestli je možné zahrnout NFT do mé investiční strategie, i když o těchto digitálních aktivech vlastně moc nevím. Slyšel jsem, že NFT může být skvělým způsobem, jak diverzifikovat portfolio, ale zároveň si nejsem úplně jistý, co všechno obnášejí a jak fungují. Jaký je vlastně rozdíl mezi NFT a tradičními investicemi? Je to něco jako akcie nebo spíš jako umění? Myslíte si, že bych měl začít sledovat trendy v oblasti NFT a nějaké si koupit, nebo je to spíš riskantní krok pro někoho, kdo nemá žádné zkušenosti? Mám taky strach z toho, že bych mohl investovat do něčeho, co za pár let nebude mít žádnou hodnotu. Jak se vůbec určuje hodnota NFT? A co když se mi nepodaří prodat je zpátky? Je bezpečné investovat do NFT s ohledem na volatilitu trhů? Mám zájem o to, jakým způsobem bych mohl diverzifikovat své investice a jestli NFT mohou být součástí této strategie. Jaké máte názory na tohle téma? Jaké jsou vaše zkušenosti s investováním do NFT a doporučili byste to lidem, kteří jsou nováčky a chtějí se zapojit do světa moderních financí?