Kde se dá najít nejlepší NFT pro investici?
Zajímá mě, kde bych mohl najít nejlepší NFT pro investici. Vím, že trh s NFT roste rychle a spousta lidí na tom vydělává, ale já trošku tápu v tom, jak se v tom vyznat. Na co se mám zaměřit? Hledám něco, co má potenciál, ale nevím, jak odlišit dobré projekty od těch průměrných nebo dokonce podvodných. Myslíte si, že je dobré sledovat různé umělecké platformy nebo by měly být důležitější trendy na sociálních sítích? Zapojuji se do kryptoměn a slyšel jsem o různých trzích jako OpenSea nebo Rarible. Jaké jsou vaše zkušenosti s těmito platformami? Dokázali jste tam najít kvalitní NFT nebo spíše rozčarování? A co vůbec hledat při výběru NFT? Je důležitý umělec, který to tvoří, nebo spíš rarity a vlastnosti samotného NFT? Nechci investovat do něčeho, co za pár měsíců ztrácí hodnotu. Něco mi říká, že by mohlo být užitečné sledovat komunitu kolem jednotlivých projektů. Měli byste nějaké tipy na to, jak najít kvalitní a perspektivní NFT projekty? Je něco, co bych měl vědět než udělám první krok? Jaké jsou podle vás nejlepší strategie pro investice do NFT a jak se vyhnout zklamání? Odpověď na tuto otázku by mi mohla hodně pomoci začít správně.