Jaké jsou největší chyby lidí při investování do NFT?
Mám nějaké otázky ohledně investování do NFT, protože se o to teď hodně zajímám. Zjistil jsem, že NFT jsou teď hrozně populární a hodně lidí o nich mluví, ale já mám pocit, že v tom může být spousta záludností. Jaké jsou podle vás největší chyby, které lidé dělají, když investují do těchto digitálních aktiv? Myslím tím, jestli lidi třeba neinvestují do věcí, které nemají žádnou skutečnou hodnotu, nebo jestli se nechávají unést tím humbukem okolo známých umělců a projektů. Je to vůbec dobrá příležitost pro investice, nebo je to spíš spekulace? A co taková ta panika, když ceny NFT klesnou? Jak se s tímhle lidé vypořádávají? Není to riskantní? Ta volatilita je přece obrovská. Také jsem slyšel o tom, jak důležité je mít nějakou strategii při nákupu NFT. Co to vlastně znamená a jak by taková strategie měla vypadat? Jak moc je důležité sledovat trendy na trhu a věnovat se komunitě kolem konkrétních projektů? Máte nějaké tipy na to, co se vyvarovat? Mám prostě strach, že bych mohl skončit s něčím, co za pár měsíců bude bezcenné. Takže jaké jsou podle vás ty největší pasti, do kterých se lidé dostávají při investování do NFT?