Můžu investovat do NFT umění, aniž bych tomu úplně rozuměl?
V poslední době se hodně mluví o NFT a já si říkám, jestli bych mohl investovat do NFT umění, i když tomu zatím úplně nerozumím. Je to nový fenomén, který mě zajímá, ale mám trochu obavy, že bych mohl udělat chybu, pokud nebudu mít dostatek informací. Co si o tom myslíte? Mám vůbec šanci uspět, když nemám žádné technické znalosti o blockchainu nebo kryptoměnách? Slyšel jsem, že někteří lidé vydělali velké peníze tím, že investovali do digitálního umění, ale jak vlastně poznat, co je dobrá investice a co ne? Dají se NFT vůbec považovat za stabilní investici? Jak vysoké jsou rizika? A co když se trend změní a moje investice ztratí na hodnotě? Je lepší začít s malým množstvím a sledovat trh nebo se rovnou pustit do něco většího? Jaký je váš názor na tyto otázky? Mohu najít nějaké zdroje nebo komunity, které mi pomohou lépe pochopit tento svět? Myslíte si, že je možné naučit se základy dost rychle, abych mohl začít investovat bez toho, aniž bych měl pocit, že riskuji vše? Jaké jsou vaše zkušenosti s NFT uměním a doporučili byste mi do toho jít?