Jak poznám, které kryptoměny jsou investičně zajímavé?
V poslední době se čím dál víc mluví o kryptoměnách a jejich potenciálu jako investice. Ale jak vlastně poznat, která kryptoměna stojí za to, abych do ní vložil své peníze? Je to opravdu tak snadné, jak se zdá? Existuje spousta různých faktorů, které bych měl vzít v úvahu. Měl bych sledovat tržní kapitalizaci, objem obchodování nebo třeba technologii, na které je daná měna postavena? Jak moc důležité jsou pro mě týmy za projekty a jejich historie? A co když se kryptoměna dostane do nějaké krize? Jak to ovlivní mou investici? Lidé říkají, že diverzifikace je klíčová, ale jak moc bych měl rozložit své investice mezi různé altcoiny a Bitcoin? A co regulace? Mám se obávat případných zákazů nebo změn ve vládních politikách vůči kryptoměnám? Jak poznám, jestli je daná měna skutečně inovativní, nebo jestli jde jen o další podvod? Rád bych znal názory ostatních na to, co všechno bych měl mít na paměti při výběru těch „správných“ kryptoměn pro investici. Jaké jsou vaše zkušenosti a tipy pro začátečníka jako jsem já?