Jaké nejlepší akcie na pasivní příjem doporučujete?
Zajímalo by mě, jaké akcie jsou podle vás nejlepší pro pasivní příjem. Hledám nějaké tipy na akcie, které vyplácejí pravidelné dividendy a mohou mi pomoci vytvořit stabilní tok příjmu bez nutnosti neustále sledovat trh. Slyšel jsem, že některé společnosti mají opravdu dobrou historii výplaty dividend a jejich akcie se považují za méně rizikové. Jaké máte zkušenosti s investováním do dividendových akcií a co byste doporučili začátečníkovi? Je lepší investovat do velkých zavedených firem, nebo se dívat i po menších a perspektivnějších společnostech? Rád bych se dozvěděl, jaké faktory brát v úvahu při výběru akcií pro pasivní příjem. Měli byste nějaké konkrétní tipy na sektory nebo jednotlivé akcie, které by mohly být zajímavé? Jaký máte názor na ETF zaměřená na dividendy? Mám pocit, že je důležité mít diverzifikované portfolio, ale nevím, jak začít. Jakou investiční strategii byste doporučili, pokud chci dosáhnout pravidelného příjmu z investic bez toho, abych musel každý den sledovat trh? Děkuji za všechny tipy a rady!