Jsou NFT opravdu dobrá investice, nebo je to jen bublina?
V poslední době se hodně mluví o NFT a já se snažím pochopit, jestli to je něco, co má smysl investovat do tohohle digitálního umění a dalších digitálních aktiv. Já mám pocit, že se kolem toho vytváří něco jako bublina a nevím, jestli to bude mít dlouhodobou hodnotu. Mám takové myšlenky, že čím více o tom čtu, tím více mě to mate. Někdy to vypadá jako módní vlna, která brzy odezní, ale přesto slyším příběhy o lidech, kteří na těchto investicích vydělali opravdu velké peníze. Jak to tedy je? Je to skutečně revoluce v umění a investování, nebo se jedná prostě o způsob, jak z lidí vytáhnout peníze? Zajímalo by mě, jestli existují nějaké analýzy nebo studie, které by mohly podpořit jedno nebo druhé stanovisko? A co ti, kteří už do NFT investovali - jaké mají zkušenosti? Má někdo z vás pocit, že by měl být opatrný nebo naopak zariskovat? Co si myslíte o budoucnosti NFT jako investice? Jak se vlastně určuje hodnota NFT a co se stane, když trend skončí? Můžete mi poskytnout nějaké názory či zkušenosti? Zkrátka - mám obavy a chtěl bych slyšet různé úhly pohledu na tuto problematiku.