Mám zainvestovat do NFT nebo raději do kryptoměn?
Přemýšlím o investicích a narazil jsem na dva hlavní směry, které mě opravdu zajímají. Na jedné straně jsou tu NFT, což jsou digitální aktiva, která se zdají být na vzestupu. Viděl jsem, jak lidé prodávají umění a různé sběratelské předměty za šílené částky a je to ohromující. Zároveň ale existují kryptoměny, které mají dlouhou historii a jako Bitcoin nebo Ethereum měly také hodně úspěchů. Tak teď nevím, co je pro mě lepší volba. O NFT slyším hodně pozitivních věcí, ale také vím, že trh může být hrozně volatilní. Kryptoměny už mají víc než desetiletou historii a zatímco mají své výkyvy, tak se zdá, že mají nějakou stabilitu. Navíc, co když se NFT ukážou jako bublina? Jak mám posoudit rizika a potenciální zisky? Je lepší investovat do něčeho, co je známé jako kryptoměny nebo zkusit něco nového jako NFT? Co myslíte, co by bylo rozumnější? Jak bych měl začít s investováním do obou těchto oblastí? Mám nějaké tipy na platformy nebo strategie? Určitě chci investovat chytře a neudělat chybu. Díky za jakékoli rady alebo osobní zkušenosti!