Jak mohu začít s Liquidity Mining v DeFi?
Když jsem poprvé slyšel o možnosti liquidity miningu v DeFi, bylo to jako otevření dveří do úplně nového světa. Ale teď, když chci do toho skutečně vstoupit, mám spoustu otázek. Jak to vlastně funguje? Co všechno potřebuji k tomu, abych mohl začít? Mám nějaké kryptoměny, ale nevím, na které platformě bych měl liquidity mining zkusit. Je lepší začít s Ethereum nebo nějakou jinou sítí? A co ty poplatky za transakce? Jak moc je to nákladné? Slyšel jsem, že některé platformy nabízejí bonusy nebo odměny pro nové uživatele, je to pravda? Jak se vyhnout podvodům a nebezpečným projektům? A co bezpečnost mých prostředků? Musím si zakoupit nějaké speciální tokeny, abych mohl začít? Jak to celé funguje s vyplácením odměn a kdy je nejlepší vybírat? Vlastně co je impermanent loss a jak se mu vyhnout? Jsem trochu zmatený všemi těmi pojmy jako AMM, LP tokeny a podobně. Mohli byste mi prosím poskytnout nějaký jednoduchý návod nebo tipy, jak se do liquidity miningu pustit bez toho, abych se cítil úplně ztracený? Děkuju moc!