Jsou NFT dobrá investice, nebo je to jen trend?
Zdravím všechny, už delší dobu sleduji, jak se kolem NFT (nefungovatelné tokeny) točí neuvěřitelné množství diskuzí a článků. Na jedné straně se mluví o tom, jak se některé digitální umělecké kousky prodávají za miliony dolarů, a na druhé straně mám pocit, že se to může zdát jako jedna velká bublina. Mám pocit, že někteří lidé to vidí jako revoluci ve vlastnictví digitálního majetku a jiní si myslí, že je to jen další módní vlna, která brzy odezní. Neumím si představit, jak to bude vypadat za pár let. Třeba by mě zajímalo, co si o tom myslíte vy? Myslíte si, že investice do NFT má potenciál pro růst v budoucnosti, nebo je to jen krátkodobý trend? Jak moc byste řekli, že NFT mění způsob, jakým přistupujeme k umění a sběratelským předmětům? Je vůbec bezpečné do toho investovat? Není to příliš rizikové vzhledem k volatilnosti trhu s kryptoměnami? Jaký je váš názor na to, jestli by měl běžný investor vůbec uvažovat o NFT jako o součásti svého portfolia? Zajímá mě také, jaké konkrétní projekty nebo platformy byste doporučili sledovat pro začátek. Díky moc za vaše názory.