Jak zjistit, které DeFi projekty mají největší potenciál?
V poslední době se hodně mluví o DeFi a zřejmě každý, kdo má zájem o kryptoměny, slyšel o decentralizovaných financích. Ale jak vlastně zjistit, které projekty mají největší potenciál? Je to vůbec možné? Mám pocit, že na trhu je spousta projektů, které vypadají slibně, ale jak poznat, které z nich opravdu vyniknou? Zajímají mě nějaké konkrétní metody nebo nástroje, které by mi mohly pomoci? Třeba jestli existují nějaké analytické platformy, které sledují vývoj těchto projektů a ukazují jejich růst nebo uživatelskou základnu? Jak důležitá je komunita kolem projektu? Měl bych se také dívat na to, kdo za projektem stojí, nebo co v minulosti dokázali? A co například tokenomika – jak moc je důležitá struktura tokenů a jejich využití v ekosystému? Myslím, že hodnocení projektů může být velmi subjektivní a každý má svůj vlastní názor, ale přesto jsem zvědavý na tipy od zkušenějších. Co byste doporučili začátečníkovi, který chce investovat do DeFi projektů a nechce se spálit? Děkuji za jakékoli rady a informace.