Jak začít s investováním do NFT, když nemám žádné zkušenosti?
Zajímám se o svět kryptoměn a v poslední době mě hodně zaujaly NFT. Vím, že jsou to digitální aktiva, ale nemám vůbec žádné zkušenosti s investováním. Jak vlastně začít? Co všechno potřebuji vědět? Je nějaký základní průvodce, který bych měl sledovat? Zkoušel jsem si najít informace na internetu, ale je toho tolik, že jsem se úplně ztratil. Mám pocit, že je důležité rozumět blockchainu a tomu, jak fungují různé platformy pro obchodování s NFT, ale nevím, kde začít. Existují nějaké konkrétní rady pro nováčky? A co si mám prozkoumat dřív než udělám svůj první nákup? Měli byste doporučit nějaké populární NFT projekty nebo tržiště, na kterých bych mohl začít? Také mě zajímá, jak se vyhnout podvodům a co všechno bych měl mít na paměti při investování do těchto digitálních sběratelských předmětů. Rád bych i slyšel, jestli je lepší investovat do už hotových NFT nebo se spíš zaměřit na tvorbu vlastních. Jaké jsou vlastně možnosti a co byste poradili někomu jako já, kdo vůbec neví, jak se do toho pustit?