Pasivní příjem z NFT?
Čím dál více lidí se začíná zajímat o nové investiční příležitosti a jednou z nich jsou určitě NFT, tedy nezaměnitelné tokeny. V posledních měsících jsem narazil na spoustu diskuzí a článků, kde se mluví o tom, že NFT mohou přinášet pasivní příjem. Ale jak to vlastně funguje? Může někdo opravdu vydělávat peníze tím, že drží nějaké digitální umění nebo sběratelské kousky? Zajímalo by mě, jestli je to reálná možnost nebo jen marketingový trik. Znáte nějaké konkrétní příklady lidí, kteří na NFT vydělali pravidelný příjem? Jaké jsou rizika spojená s investováním do NFT, pokud chcete skutečně dosáhnout pasivního příjmu? A co třeba royalties, o kterých se často mluví? Je pravda, že tvůrci mohou dostávat procento z prodeje při každém dalším převodu jejich NFT? Jak moc je to běžné a funguje to opravdu tak, jak se říká? Rád bych slyšel názory a zkušenosti ostatních, protože v tomto světě se toho děje tolik a já se snažím orientovat ve všech těchto novinkách. Myslíte si, že NFT mají potenciál stát se stabilním zdrojem pasivního příjmu nebo je to spíš jen pokus o rychlé zbohatnutí? Co si o tom myslíte?