Jak vybrat správnou NFT platformu pro začátečníka?
Přemýšlím o tom, že bych se pustil do světa NFT a chci se zeptat, na co všechno bych měl myslet při výběru platformy jako začátečník. Je toho tolik, co se k tomu váže! Měl bych se zaměřit na to, jaké poplatky si jednotlivé platformy účtují? Jak moc je důležitá bezpečnost a uživatelská podpora? Potřebuju vůbec mít nějaké technické znalosti, nebo jsou platformy dostatečně intuitivní pro laiky? A co si myslíte o popularitě a rozšířenosti jednotlivých platforem? Jak moc ovlivňuje, kde prodávám své NFT, jejich potenciální hodnotu v budoucnu? Zvažoval jsem také různé blockchainy – je Ethereum jedinou volbou, nebo existují i jiné možnosti, které by mohly být pro mě výhodnější? Co třeba ekologické aspekty spojené s těmito technologiemi? Slyšel jsem něco o platformách, které se snaží být více šetrné k životnímu prostředí. Jak moc je to důležité při výběru? Rád bych slyšel názory a zkušenosti od ostatních, kdo už do toho skočili. Jak jste vybírali vy a co byste doporučili? Děkuji za každou radu!