Jak zjistit, která NFT platforma má nejlepší poplatky?
Nedávno jsem se začal zajímat o NFT a chci se dostat do světa digitálního umění a sběratelství. Teď ale narazil na problém, protože je tu tolik různých platforem, kde se dají NFT koupit nebo prodat. Každá z nich má své vlastní poplatky, a já bych rád věděl, jak na to jít, abych našel tu nejlepší. Kde mám začít? Jaké faktory bych měl vzít v úvahu při porovnávání poplatků mezi různými platformami? Mám se zaměřit jen na procentuální poplatky z prodeje, nebo i na další náklady, jako jsou transakční poplatky za převody kryptoměn? Co třeba i skryté poplatky, o kterých se moc nemluví? A co uživatelská zkušenost a podpora? Jak to všechno ovlivňuje konečné náklady na obchodování s NFT? Zkoušel jsem projít nějaké recenze a porovnání, ale většinou to vypadá jako směsice různých čísel bez jasného shrnutí. Jaký je teda nejlepší způsob, jak zjistit, která platforma je skutečně ta nejvýhodnější? Má někdo osobní zkušenosti nebo tipy, jak zúžit výběr a najít platformu s nejnižšími poplatky? Budu moc vděčný za jakékoliv rady!