Jak zjistím, jestli je NFT cenná nebo ne?
Přemýšlím o tom, jak zjistit hodnotu NFT, které bych chtěl koupit nebo už mám. Je jasné, že trh s NFT je dost chaotický a ceny se mění rychle, takže nevím, na co se vlastně zaměřit. Existují nějaké konkrétní faktory, které bych měl sledovat, když posuzuji, zda je nějaké NFT skutečně cenné nebo jen přechodná móda? Vím, že popularita umělce může hrát roli, ale co jiného? Jak moc důležitá je historie prodeje podobných NFT? Zajímalo by mě také, jestli jsou nějaké platformy nebo zdroje, kde si mohu ověřit aktuální trendy a ceny. Jak hodnotíte raritu daného NFT a její vliv na cenu? Měli byste brát v úvahu komunitu kolem projektu? A co licenční podmínky – hrají v tomto kontextu nějakou roli? Je někdo schopen poskytnout nějaké tipy nebo rady ohledně toho, jak se vyhnout špatným investicím do NFT? Rád bych slyšel názory těch, kteří mají zkušenosti s nákupem a prodejem NFT. Jak jste zjistili hodnotu svých vlastních NFT? Také by mě zajímalo, jestli je lepší kupovat známější projekty nebo hledat méně známé kousky s potenciálem. Co si myslíte?