Jaké nemovitosti budou nejvíc vydělávat v roce 2025?
Zajímalo by mě, jaké typy nemovitostí by se mohly ukázat jako nejvýnosnější v roce 2025. V poslední době se hodně mluví o trendu udržitelného bydlení a ekologických projektech, takže se mi zdá, že by to mohlo být směrem, kterým se trh ubírá. Myslíte si, že nové developery zaměří spíše na zelené technologie a pasivní domy? A co třeba komerční nemovitosti? Vzhledem k tomu, jak se mění pracovní prostředí po pandemii, přemýšlím, jestli by kancelářské prostory opět získaly na hodnotě, nebo jestli nebudou mít stále problémy s obsazeností. Jak to vidíte vy? Také jsem slyšel o rostoucím zájmu o krátkodobé pronájmy a Airbnb, ale mám obavy z legislativních změn, které by to mohly ovlivnit. Co si myslíte o investicích do rezidenčních nemovitostí ve velkých městech versus menších obcích? Je lepší investovat do městské zástavby nebo do venkovských lokalit, kde je větší prostor pro rozvoj? A co budoucnost realitních trhů v souvislosti s inflací a úrokovými sazbami? Jak to ovlivní hodnotu nemovitostí? Jestli máte nějaké tipy nebo zkušenosti s tím, co se vyplatí sledovat v nadcházejících letech, budu rád za každou radu. Jaké faktory byste brali v potaz při rozhodování o investicích do nemovitostí v roce 2025?