Kde a jak bezpečně uchovávat NFT?
V poslední době se hodně mluví o NFT, ale co s nimi vlastně dělat, když si je koupím? Mám na mysli hlavně to, jak je bezpečně uchovávat, aby mi je nikdo nemohl ukrást nebo abych je neztratil. Zajímalo by mě, jestli existují nějaké konkrétní peněženky, které jsou doporučovány pro uchovávání NFT. Je lepší mít je v online peněžence nebo radši v hardwarové peněžence? Co když se rozhodnu pro nějakou platformu, kde se NFT prodávají, jako OpenSea nebo Rarible? Je to bezpečné? Jaké jsou rizika spojená s těmito platformami? A jaké kroky bych měl podniknout, abych ochránil své investice? Zaznamenal jsem spoustu příběhů o lidech, kteří přišli o své NFT kvůli phishingovým útokům nebo jiným podvodům. Jak se takovým věcem vyhnout? Měli bychom se bát sdílet svoje informace o peněženkách či související data na internetu? Jaký je nejlepší způsob zálohování těchto digitálních aktiv? Je to vůbec možné, nebo je to příliš riskantní? Všechno mi to přijde dost komplikované a rád bych měl jasnější představu o tom, jak na to. Jak tedy nejlépe uchovávat NFT, aby byly v bezpečí a já měl klid na duši?