Kde koupit NFT a na co si dát pozor?
Zajímá mě, kde bych mohl koupit nějaké NFT, ale nejsem si jistý, kde začít. V poslední době se o tom hodně mluví a slyšel jsem, že existují různé platformy, ale nevím, která je ta pravá. Je to jako s těmi kryptoměnami, kde je jich spousta a člověk se v tom ztrácí. Můžete mi doporučit nějaké konkrétní stránky nebo tržiště, kde se dají koupit NFT? Je tu něco jako eBay pro NFT? A co se týká kvality a důvěryhodnosti těchto platforem – jak poznám, jestli je to bezpečné? Slyšel jsem o podvodech a různých scam projektech. Jaké jsou tedy klíčové věci, na které bych měl dávat pozor při nákupu NFT? Měl bych si třeba zkontrolovat tvůrce nebo umělce za těmi NFT, nebo je lepší se zaměřit na hodnocení a recenze od ostatních uživatelů? Co když budu chtít prodat NFT později? Jaký je trh s těmito digitálními aktivy a jak se k němu dostat bez většího rizika? Taky by mě zajímalo, jestli existují nějaké poplatky spojené s nákupem nebo prodejem. Jak to funguje? Rád bych měl jasnější představu o tom, co všechno obnáší investice do NFT.