Co dělat, když ztratím přístup ke své DeFi peněžence?
Před pár dny se mi stala strašná věc. Ztratil jsem přístup ke své DeFi peněžence a teď nevím, co s tím. Našel jsem spoustu rad na internetu, ale většina z nich je tak technická, že tomu vlastně vůbec nerozumím. Mám na mysli tu peněženku, kde mám uloženo pár různých kryptoměn a tokenů, které jsem si za léta nainvestoval. Moje otázka je jednoduchá – co vlastně dělat v takové situaci? Mám se pokusit obnovit peněženku pomocí seed fráze? Je to vůbec možné, když jsem si teď úplně jistý, že jsem ji někam založil a nemůžu ji najít? Jaké jsou šance, že se mi podaří dostat zpět k mým prostředkům? A co když seed frázi nemám vůbec? Měl bych kontaktovat podporu platformy, nebo to nemá smysl? Také jsem slyšel něco o hardwarových peněženkách a jejich bezpečnosti – pomohlo by mi mít takovou peněženku v budoucnu? A pokud ano, jak se liší od softwarových peněženek? Vím, že existují různé tipy na zajištění bezpečnosti kryptoměn, ale jakým způsobem je mohu aplikovat na tuto konkrétní situaci? Děkuji všem za jakékoli rady a zkušenosti – cítím se teď jako ve slepé uličce a hledám jakoukoli pomoc.