Jak mohu chránit své NFT před hackery?
Slyšel jsem, že bezpečnost NFT je teď hrozně důležitá, ale já nevím, kde začít. Mám několik digitálních uměleckých děl a obavy z toho, že by mi je někdo mohl ukrást. To by byla fakt katastrofa! Vím, že hackeři se snaží dostat k peněženkám a různým platformám, kde se NFT prodávají, ale co mohu udělat já, abych si byl jistý, že moje NFT jsou v bezpečí? Myslím si, že používat nějaké zabezpečené peněženky je dobrý nápad, ale které jsou nejlepší? A co dvoufázové ověřování? Má to smysl pro NFT? Měl bych taky změnit své heslo na všechny účty nebo použít něco jako správce hesel? A co když budu chtít svoji sbírku prodávat nebo obchodovat s ní? Jak tohle všechno ovlivňuje bezpečnost? Existují nějaké konkrétní tipy nebo triky, jak minimalizovat riziko a ochránit své investice? Jsem si vědom toho, že technologie se neustále vyvíjí a objevují se nové hrozby, takže jak mohu držet krok a být o krok napřed před potenciálními útoky? Také slyším o phishingových útocích – jak poznám podvodné weby nebo e-maily, abych se nedostal do pasti? Doufám, že mi někdo poradí, jak lépe chránit své NFT před hackery a ujistit mě, že mé investice jsou v bezpečí.