Jaké jsou nejlepší peněženky na uchovávání NFT?
V poslední době se NFT staly hitem a spousta lidí se snaží do tohoto světa proniknout, ale co s nimi vlastně dělat, když je získáte? Já se snažím zjistit, jaké jsou nejlepší peněženky na uchovávání NFT, protože chci mít jistotu, že mé digitální umění a další tokeny jsou v bezpečí. Zkoušel jsem různé možnosti, ale mám pocit, že bych měl mít víc informací. Jaké peněženky doporučujete pro uchovávání NFT? Máte nějaké osobní zkušenosti s konkrétními peněženkami? Já slyšel o hardwarových verzích, ale je to opravdu nutné, nebo by mi stačila softwarová peněženka? A co bezpečnost, jak se chránit před hackery, když držím NFT? Existují nějaké speciální funkce nebo tipy, které by mi mohly pomoci při výběru peněženky? A jaký je vlastně rozdíl mezi různými typy peněženek pro NFT? Zajímalo by mě i to, jestli je možné používat pouze jednu peněženku pro více různých typů NFT, nebo bych měl mít oddělené peněženky pro každého poskytovatele či platformu. Je tu někdo, kdo má přehled o tom, co je aktuálně nejlepší a nejbezpečnější? Thanks!