Jaké jsou nejlepší platformy pro marketing NFT?
Zajímá mě, jaké platformy jsou nejlepší pro marketing NFT? Vím, že trh s NFT roste a stále více umělců a tvůrců zkouší prodávat své digitální umění, ale jak je vlastně dostat k lidem? Existuje tolik různých míst, kde se dají NFT prodávat a propagovat. Slyšel jsem o některých velkých tržištích jako OpenSea nebo Rarible, ale přemýšlím, jestli jsou to skutečně ty nejlepší volby, nebo jestli jsou i menší platformy, které by mohly mít své výhody. Co třeba sociální sítě? Viděl jsem některé příspěvky na Twitteru a Instagramu, kde lidé sdílejí své NFT a dostávají na ně spoustu pozornosti. Jak důležitá je přítomnost na těchto sítích pro úspěch v marketingu NFT? A co influencer marketing? Má smysl spolupracovat s někým, kdo má velkou základnu fanoušků a může pomoci propagovat moje díla? Jaké strategie byste doporučili pro zviditelnění NFT? Je lepší zaměřit se na specifickou komunitu nebo jít po širokém publiku? A co SEO? Je to vůbec relevantní v kontextu NFT, nebo je potřeba mít jiný přístup? Jsem si jistý, že existují i další faktory, které je třeba zvážit, ale rád bych slyšel vaše názory a zkušenosti. Jaké platformy nebo techniky vám nejlépe fungovaly? Děkuji za jakékoli rady!