Kde mohu prodávat své NFT?
Přemýšlím nad tím, jak začít s prodejem svých NFT. Mám pár digitálních uměleckých děl, které bych chtěl nabídnout, ale nejsem si jistý, kde to vlastně udělat. Existuje víc než jen jedna platforma, kde se NFT prodávají? Jaké jsou nejlepší možnosti a co bych měl zvážit při výběru místa pro prodej? Narazil jsem na různé tržiště jako OpenSea nebo Rarible a slyšel jsem o dalších, ale nevím, které z nich by bylo pro mě to pravé. Je lepší jít na velkou platformu s mnoha uživateli, nebo je lepší zkusit menší a specializovanější tržiště? Jaké jsou poplatky spojené s prodejem NFT na těchto platformách? Vím, že nějaké si berou procento z prodeje, ale jak moc se to liší? A co bezpečnost? Jak se chránit před podvody při prodeji NFT? Je tu něco, co bych měl vědět o inteligentních kontraktech nebo blockchainu v této souvislosti? Opravdu si nejsem jistý. Když už mluvím o tom prodeji, co když moje NFT neprodám? Je dobré mít nějakou strategii marketingu nebo propagace pro své digitální umění? Určitě by mi pomohly nějaké tipy a rady od vás, kdo už máte zkušenosti s prodejem NFT. Jak jste začínali a co doporučujete jako první krok v tomto novém světě digitálních aktiv?