Jak začít investovat do NFT a mít z toho pasivní příjem?
Zajímá mě, jak vlastně začít s investováním do NFT? Vím, že je to teď hodně populární a že spousta lidí na tom vydělává, ale já vůbec nevím, kde začít. Mám pár otázek, které bych rád objasnil. Jaké platformy jsou nejlepší pro nákup NFT? Existují nějaké konkrétní projekty nebo umělci, kterým bych se měl věnovat? A co si vůbec představit pod pojmem pasivní příjem v souvislosti s NFT? Může to být něco jako pravidelné příjmy z pronájmu digitálních děl nebo něco jiného? Zajímalo by mě také, jaké jsou hlavní rizika spojená s investováním do NFT. Je to stejně volatilní jako kryptoměny nebo to mají nějaký stabilnější základ? A pokud bych chtěl začít investovat s menší částkou, je to vůbec možné, nebo je potřeba mít hned spoustu peněz? Rád bych se dozvěděl víc o tom, jak vytvořit portfolio NFT, které by mohlo generovat pasivní příjem v budoucnu. Jak dlouho obvykle trvá, než se takové investice vyplatí a jak často bych měl kontrolovat své investice? Pokud máte zkušenosti s tímto světem digitálních aktiv, budu vděčný za jakékoliv tipy a rady.