Charts.cz/Fórum/Jak zvýšit výnosy z NFT?

Jak zvýšit výnosy z NFT?

Zdravím všechny v této komunitě, chtěl bych se zeptat, co všechno můžu udělat pro zvýšení svých výnosů z NFT. V poslední době jsem se začal víc zajímat o NFT a jejich potenciál, ale mám pocit, že mi unikají nějaké klíčové informace nebo strategie. Mám pár NFT ve své sbírce, ale zatím to nevypadá, že by mi přinášely nějaké výrazné zisky. Přemýšlím, jestli bych měl investovat do nějakých konkrétních projektů nebo umělců? Jaký je nejlepší způsob, jak sledovat trendy na trhu s NFT a poznat, které projekty mají šanci na úspěch? Zajímalo by mě také, jestli je lepší zaměřit se na dlouhodobé držení NFT nebo spíš na rychlý flip. A co říkáte na marketing a propagaci vlastních NFT? Mám zkusit nějaké sociální sítě nebo fóra, kde bych mohl oslovit potenciální kupce? Prostě bych chtěl vědět, jakým způsobem si můžu zvýšit šance na úspěch v tomto stále se vyvíjejícím prostoru. Děkuju všem za rady!

152 slov
1.5 minut čtení
15. 12. 2023
Vladimíra Kubíčková
Vladimíra Kubíčková

Zvýšit výnosy z NFT může být fakt oříšek, ale pár tipů by ti mohlo pomoct. První věc, co bych udělal, je pořádně prozkoumat trh – sleduj trendy, co se teď frčí. Můžeš koukat na různé platformy jako OpenSea, Rarible nebo Twitter, kde lidi často diskutujou o nových projektech a umělcích. Když najdeš něco, co vypadá slibně, tak do toho investuj, ale dej si pozor na hype – ne všechno, co se prodává za velké peníze, má skutečnou hodnotu.

Ohledně držení nebo flipování – to záleží na tom, jak moc riskuješ. Dlouhodobé držení může přinést větší zisky, ale chce to trpělivost. Na druhou stranu, flipping může být rychlý způsob, jak vydělat, ale taky riskuješ ztráty.

Marketing je důležitej – zkus sdílet svoje NFT na sociálních sítích jako Instagram nebo TikTok. Můžeš taky zapojit Telegram skupiny nebo Discord servery zaměřené na NFT komunity. Tam potkáš lidi se stejnými zájmy a možná se najdou i potenciální kupci.

Takže prozkoumávej trh, buď aktivní na sociálních sítích a rozhodni se mezi dlouhodobým držením nebo flippingem podle svých preferencí. Hodně štěstí!

172 slov
1.7 minut čtení
15. 3. 2024
Karolína Lacinová
Karolína Lacinová

No, tak tohle je dost aktuální téma. Zkus se zaměřit na známé umělce nebo projekty, co mají dobrou pověst, protože tam je větší šance, že ti to v budoucnu něco přinese. Sleduj sociální sítě, jako Twitter a Discord, tam se obvykle šíří novinky a trendy. Můžeš se zapojit do různých komunitních skupin, kde se diskutuje o NFT, tam zjistíš, co je teď „in“.

Co se týče investování – jestli chceš rychlé flipy, tak sleduj nové dropy a buď rychlej. Na druhou stranu, dlouhodobější projekty bývají stabilnější. Nezapomeň na marketing – klidně zkus Instagram nebo TikTok pro propagaci svých NFT. Lidi milujou příběhy, co za tvými NFT stojí. Takže hodně štěstí a hlavně nezapomeň udělat pořádný research!

116 slov
1.2 minut čtení
18. 4. 2024
Tereza Vávrová
Tereza Vávrová