Jak zjistit, kolik mohu měsíčně vydělat na NFT?
Zajímalo by mě, jak vlastně zjistit, kolik bych mohl měsíčně vydělat na NFT. Slyšel jsem, že někteří lidé z toho mají slušné příjmy a dokonce se tím živí. Ale jak se to dá vůbec vypočítat? Kde začít? Je to o tom, jaký NFT si koupím nebo jaký vytvořím? A co když nevím, jaký umělec je populární nebo který projekt má potenciál? Jak moc záleží na tržní poptávce a na tom, kolik lidí má zájem o konkrétní kus? Mám sledovat nějaké trendy nebo platformy, kde se NFT prodávají? A co náklady spojené s prodejem? Měl bych si dát pozor na poplatky za transakce nebo jiné skryté náklady? A co třeba marketing – musím investovat do reklamy, abych prodal své NFT? Jak moc je to důležité? Vlastně bych rád věděl i to, jestli je lepší investovat do hotových projektů nebo tvořit vlastní díla. Co když nevydělám nic? Mám se bát ztráty peněz? Jaké jsou rizika a jak je mohu minimalizovat? Jak dlouho může trvat, než se investice vrátí a jestli jsou nějaké příběhy úspěšných investorů, které by mi mohly pomoci? Předem díky za všechny rady a tipy!