Co dělat, když si myslím, že investuju do bubliny v realitách?
Přemýšlím o tom, jaké to asi je, investovat do realit, když se cítím jako by mělo přijít něco špatného. Je jasné, že ceny nemovitostí rostou, ale někdy mám pocit, že je to až moc rychlé a že se blížíme k nějaké bublině. Co když mám pravdu? Jak poznám, jestli už je trh přehřátý? Mám raději počkat a sledovat situaci, nebo se do toho pustit teď, dokud jsou úrokové sazby stále relativně nízké? A co když se ukáže, že jsem měl pravdu a trh se zhroutí? Jakou strategii mám zvolit? Měl bych diverzifikovat své investice nebo je lepší soustředit se na jednu oblast? Jak bych měl reagovat na možné poklesy cen a co by to pro mě znamenalo z pohledu návratnosti investice? Je lepší investovat do nemovitosti s vysokým potenciálem růstu nebo do stabilnějších oblastí s nižšími výnosy? A co říct těm, co mi říkají, že právě teď je nejlepší čas vstoupit na trh? Jak mohu zhodnotit rizika a přínosy? Hledám rady od těch, kteří už podobné situace zažili alebo mají nějaké tipy na to, jak minimalizovat riziko v případě, že je trh v bublině. Jaké jsou signály, které bych měl sledovat?