Jak můžu začít prodávat NFT, aby mi přinášela pasivní příjem?
Zajímám se o prodej NFT a chtěl bych se posunout dál. Mám nějaké digitální umění, které bych rád prodal jako NFT, ale nevím, jak na to. Jak vlastně fungují tyto platformy na prodej NFT? Jaký je nejlepší způsob, jak začít, a co všechno potřebuji? Přemýšlím o tom, že bych chtěl, aby mi to generovalo nějaký pasivní příjem, takže by bylo fajn vědět, jestli existují nějaké strategie nebo tipy, jak NFT nastavovat tak, aby se daly prodávat i bez mé přítomnosti. Je lepší zaměřit se na nějaký konkrétní styl nebo téma, nebo je to úplně jedno? Ať už jde o umění, hudbu nebo jiné digitální produkty – co je nyní v trendu a co by mohlo mít potenciál na trhu? Slyšel jsem o tom, že tvoření komunity kolem mého NFT může pomoci s prodejem. Jak to udělat? Jaké platformy doporučujete pro prodej NFT? A co licencování a autorská práva? Jak mohu ochránit své dílo před zneužitím? Chtěl bych slyšet vaše názory a tipy na začátky v tomto novém světě. Vím, že je to hodně otázek, ale doufám, že mi někdo pomůže se zorientovat.