Jak začít investovat do NFT, když nemám žádné zkušenosti?
Zajímám se o to, jak vlastně začít s investováním do NFT, ale přiznávám, že jsem v tomhle úplně nováček. Nikdy jsem předtím neinvestoval do žádných digitálních aktiv a teď, když slyším o těchto nezaměnitelných tokenech, tak bych chtěl vědět, co všechno bych měl vědět, než se do toho pustím. Znáte to, slyšel jsem, že některé NFT se prodávají za šílené částky a mám pocit, že mi ujíždí vlak. Ale kde začít? Co všechno potřebuji? Mám si nejprve zjistit, co je to blockchain a jak funguje? A je nějaká platforma, která je pro začátečníky lepší než ostatní? Slyšel jsem o OpenSea nebo Rarible, ale fakt nevím, jestli jsou pro mě vhodné. Jaké jsou ty nejzákladnější kroky, co udělat jako první? Potřebuji nějakou peněženku nebo něco podobného, abych mohl uchovávat své NFT? A co si vlastně vybrat, když je toho tolik na výběr - umění, herní předměty nebo třeba virtuální pozemky? Jak rozpoznám dobré investice od těch špatných? Je nějaký tip, jak se nenachytat na podvody? Myslíte si, že je rozumné investovat do NFT jako úplný začátečník? Děkuju za jakoukoli radu alebo zkušenost.