Mám investovat do DeFi projektů, které teď rostou?
Ještě nedávno jsem se zajímal o to, jak fungují decentralizované finance, a teď vidím, že spousta DeFi projektů hodně roste. V poslední době se objevuje tolik příležitostí, že nevím, co si myslet. Měl bych investovat do těchto projektů teď, když jsou na vzestupu? Není to jen nějaký hype? Dříve jsem slyšel varování o rizicích spojených s těmito investicemi, ale také vidím lidi, kteří na tom vydělávají velké peníze. Jak poznat, které projekty mají skutečný potenciál a které jsou jen krátkodobé bubliny? Je dobré se podívat na analýzu trhu a sledovat trendy, nebo je lepší spolehnout se na doporučení od lidí ve fórech? Je tu také otázka bezpečnosti; slyšel jsem o hackech a ztrátách fondů, což mě samozřejmě znepokojuje. Jaké by měly být moje první kroky, pokud se rozhodnu investovat? Měl bych začít s menší částkou nebo rovnou větší investicí? A co když trh náhle klesne? Existují nějaké strategie pro minimalizaci rizika? Rád bych věděl, jaké máte zkušenosti vy a co byste doporučili někomu, kdo uvažuje o vstupu do DeFi světa právě teď.