Jak si mohu bezpečně uchovat své NFT, abych je neukradl?
V poslední době se hodně mluví o NFT a já mám pocit, že je to skvělá příležitost, jak investovat do digitálního umění a dalších unikátních položek. Ale je tu jedna věc, kterou mě pořád trápí. Jak vlastně mohu uchovat své NFT tak, abych se bál, že mi je někdo ukradne? Co všechno bych měl udělat, abych se vyhnul hrozbám, které s sebou nesou hackeři a podvodníci? Zajímalo by mě, jestli existují nějaké konkrétní peněženky nebo platformy, které jsou považovány za bezpečné? Mám používat hardwarové peněženky nebo stačí softwarové? A co třeba dvoufázová autentizace? Je to opravdu nutné? Také jsem slyšel o tom, že bych měl mít své soukromé klíče pod kontrolou a nikomu je nesdělovat, ale jak to udělat v praxi? Jak mohu zajistit, že se nedostanou do rukou někoho jiného? Můžete mi poradit i nějaké osvědčené postupy pro ochranu mých digitálních aktiv před ztrátou nebo krádeží? Jak často bych měl zálohovat své peněženky a co přesně to obnáší? Rád bych znal i vaše zkušenosti, co se vám osvědčilo a na co si dát pozor. Děkuji za vaše rady!