Jak poznat, kdy je trh NFT nadhodnocený nebo podhodnocený?
V poslední době se svět NFT dostává do popředí a já jsem si všiml, že stále více lidí se snaží zjistit, jak správně investovat do těchto digitálních aktiv. Mám pocit, že je důležité mít nějakou orientaci v tom, jak hodnotit trh NFT a rozpoznat momenty, kdy jsou ceny nadhodnocené nebo naopak podhodnocené. Jak vlastně zjistit, jestli je dané NFT přehnaně drahé? Sleduje někdo z vás nějaké konkrétní ukazatele, které by pomohly odhalit přešlapy v cenotvorbě? Zajímalo by mě také, jak si například porovnat ceny NFT v rámci různých tržišť nebo zda existují nějaké trendy, které by mohly napovědět o celkovém zdraví trhu. Myslíte si, že analýza objemu obchodů nebo sledování poptávky po konkrétních umělcích může poskytnout užitečné informace? Jak moc hrají roli celkové ekonomické faktory či zprávy v médiích v ovlivňování hodnoty NFT? Rád bych slyšel názory ostatních, protože mám pocit, že se v této oblasti nacházíme všichni na velmi kluzkém terénu. Co si myslíte o různých strategiích investování do NFT? Jak poznáte, kdy je dobrý čas nakupovat a kdy naopak prodávat? Mohli byste sdílet vaše zkušenosti s tímto tématem? Děkuji předem za jakékoliv tipy!