Investice do BTC a akcií – co si o tom myslíte?
Jsem docela zvědavý, jestli je rozumné investovat současně do bitcoinu a akcií. Sledoval jsem různé trendy na trhu a pořád se mi to točí v hlavě. Na jedné straně vidím, jak bitcoin roste a jak spousta lidí mluví o jeho potenciálu, ale pak zase čtu různé analýzy akciových trhů, které mi říkají, že investice do akcií mají také své výhody. Takže se ptám – je to dobrá kombinace nebo spíš risk? Měli bychom rozdělit naše investice mezi kryptoměny a tradiční akcie? Zajímá mě, jestli někdo z vás už má zkušenosti s tímto přístupem. Je lepší mít diverzifikované portfolio, nebo se soustředit na jeden typ investice? Jaké jsou vaše názory na volatilitu bitcoinu ve srovnání s akciemi? A co když se trhy otočí nebo se objeví nějaká krize? Jak byste doporučili postupovat v takové situaci? Myslíte si, že je lepší investovat menší částky do obou, nebo raději vsadit na jedno a pořádně do toho jít? Rád bych slyšel názory těch, co už nějakou dobu investují. Jaké máte zkušenosti s těmito dvěma světy a jaké strategie vám fungovaly nejlépe? Díky moc za odpovědi!