Které DeFi tokeny si myslíte, že vzrostou v roce 2025?
Přemýšlím o tom, jaké DeFi tokeny by mohly mít v roce 2025 dobrý růstový potenciál. V posledních letech jsme byli svědky obrovského boomu decentralizovaných financí a já se ptám, které z těchto tokenů by mohly být zajímavou investicí do budoucna. Jaké projekty byste doporučili sledovat? Myslíte, že by mohly vzrůst tokeny jako AAVE, Uniswap nebo něco méně známého? Zaujal mě také trend, kdy se více projektů zaměřuje na interoperabilitu mezi různými blockchainy, takže bych rád slyšel názory na to, jak to může ovlivnit hodnotu tokenů. Mohlo by to znamenat větší adopci a tedy i zvýšení ceny? Také mě zajímá, jestli máte nějaké tipy na nové projekty, které se chystáte sledovat a které by mohly překvapit trh. Jak moc podle vás závisí úspěch na týmových zkušenostech a technologických inovacích? Co si myslíte o regulacích a jejich dopadu na cenu těchto aktiv? Jak důležité je mít diverzifikované portfolio v rámci DeFi? Rád bych slyšel vaše názory a tipy na konkrétní tokeny nebo platformy, které by mohly stát za zvážení. Díky!