Investice do kryptoměn nebo akcií v roce 2024?
Zajímalo by mě, co si myslíte o investování do kryptoměn a akcií v příštím roce. V poslední době se hodně mluví o tom, jak se trh s kryptoměnami vyvíjí a jestli má smysl do něj investovat, nebo jestli je lepší sáhnout po tradičních akciích. Jaké jsou podle vás hlavní výhody a nevýhody obou možností? A co třeba aktuální trendy? Měly by se brát v úvahu také faktory jako inflace nebo ekonomická situace ve světě? Zaznamenal jsem, že některé kryptoměny teď zažívají zajímavé období a lidé se ptají, jestli by nebylo dobré využít šance a investovat do něčeho nového. Mám strach, že se mi to může vymknout z rukou, pokud nebudu mít dostatek informací. Jak se rozhodnout mezi těmito dvěma možnostmi? Myslíte si, že by bylo rozumné rozdělit investice mezi obě možnosti, nebo se soustředit na jednu? A co NFT? Jak moc do toho vstupují lidé a jak je to s jejich hodnotou? Rád bych slyšel názory ostatních, protože mám pocit, že je to teď hodně aktuální téma a každý hledá odpovědi na otázky ohledně investic do budoucna.