Jak zjistit, které DeFi projekty mají nejvyšší výnosy?
V poslední době se hodně mluví o DeFi, a tak mě zajímá, jak vlastně zjistit, které projekty v této oblasti nabízejí ty nejlepší výnosy. Je jasné, že úrokové sazby a roční procentuální výnosy se dost liší projekt od projektu, a tak je těžké se v tom vyznat. Existují nějaké konkrétní platformy, které byste doporučili pro sledování těchto výnosů? Jaké metriky bych měl brát v potaz při hodnocení atraktivity investice do různých DeFi projektů? Narazil jsem na různé nástroje a agregátory, ale nejsem si jistý, na co se přesně zaměřit. Může mi někdo poradit, jestli existují nějaké osvědčené postupy nebo tipy, jak porovnat tyto projekty? A co třeba bezpečnostní aspekty – jak zabezpečit své prostředky, když investuji do projektů s vysokým výnosem? Je také dobré vědět, jaké jsou trendy v této oblasti a zda jsou nějaké nové projekty na obzoru, které stojí za pozornost. Jaká je vaše zkušenost s tímto tématem? Rád bych se dozvěděl víc o tom, jak efektivně analyzovat a vybrat ty nejlepší DeFi projekty pro pasivní příjem.