Charts.cz/Fórum/Jaké jsou nejlepší investice v kryptoměnách pro rok 2025?

Jaké jsou nejlepší investice v kryptoměnách pro rok 2025?

V poslední době mě hodně zajímají kryptoměny a plánuju investice na rok 2025. Zajímalo by mě, co si myslíte o nejlepších možnostech, které by mohly přinést slušné zisky. Četl jsem různé články a názory, ale zdá se mi, že je v tom pořád hodně nejasností. Myslíte, že by stálo za to investovat do známějších coinů jako Bitcoin nebo Ethereum, nebo bych měl zkusit nějaké nové projekty, které teď začínají vzkvétat? Slyšel jsem o některých altcoinech, které by mohly mít velký potenciál, ale zase je tam riziko, že to bude jen další bublina. Jakou strategii byste doporučili pro diversifikaci portfolia? Je lepší držet většinu peněz v jednom nebo dvou hlavních coinech, nebo rozložit investice do více menších? A co NFT? Měli byste nějaké tipy na projekty, které mají šanci se prosadit? Zajímá mě také, jak moc je důležité sledovat trendy a novinky v této oblasti. Myslíte, že je lepší investovat s dlouhodobým horizontem, nebo se soustředit na krátkodobé obchody? Budu rád za jakékoli rady a zkušenosti, které máte. Děkuji moc!

169 slov
1.7 minut čtení
20. 1. 2023
Ondřej Stehlík
Ondřej Stehlík

Když se díváš na investice do kryptoměn na rok 2025, tak určitě nezapomínej na Bitcoin a Ethereum. Tyhle dvě jsou jako takový základ, stabilní a mají velký potenciál. Ale je taky dobrý koukat po nových altcoinech, co mají nějaký užitečný projekt nebo silný tým za sebou. Určitě se ale drž v rozumných mezích, protože investice do menších coinů může být dost riskantní, můžeš buď vyhrát velký nebo úplně prohrát. Co se týče diversifikace portfolia, mít pár hlavních coinů a k tomu pár menších projektů může být rozumný. Sleduj trendy a novinky, to je fakt důležitý, protože crypto svět se mění rychle. A jestli dlouhodobé vs. krátkodobé investice? Záleží na tvém přístupu, ale dlouhodobý pohled většinou šlape líp. NFT jsou zase jiná kapitola, tady je to fakt o tom najít ten správný projekt. Takže zkrátka měj oči otevřený a nezapomeň, že risk je vždycky součástí hry.

145 slov
1.5 minut čtení
7. 8. 2024
Radka Hrušková
Radka Hrušková

Takže, co se týče investic do kryptoměn v roce 2025, doporučuji se zaměřit na pár klíčových věcí. Bitcoin a Ethereum jsou stále asi nejlepší volby, mají tu stabilitu a širokou adopci. Ale určitě stojí za to kouknout i na altcoiny, které teď začínají nabírat na popularitě, jako třeba Solana nebo Cardano. Ty mají potenciál, ale je tam víc rizika, to je jasný.

Diverzifikace je důležitá, takže bych to neviděl jen na dva coiny. Mít rozložené investice může být fajn, zkusit třeba 70% do známějších a zbytek do nových projektů. Co se týče NFT, tak tam je to takové ošemetné, některé projekty můžou vyletět, ale jiný skončí jako flop. Sleduj trendy a novinky, hodně to ovlivňuje trh. A pokud jde o styl investování, dlouhodobý horizont ti může víc vyhovovat, zvlášť když si vybereš stabilní projekty. Krátkodobé obchody jsou riskantnější a pro začátečníky to může být těžké. Hlavně se nenechej unést emocemi a udělej si vlastní průzkum.

155 slov
1.6 minut čtení
6. 9. 2023
Ludmila Zemanová
Ludmila Zemanová