Jaké jsou nejlepší investice v kryptoměnách pro rok 2025?
V poslední době mě hodně zajímají kryptoměny a plánuju investice na rok 2025. Zajímalo by mě, co si myslíte o nejlepších možnostech, které by mohly přinést slušné zisky. Četl jsem různé články a názory, ale zdá se mi, že je v tom pořád hodně nejasností. Myslíte, že by stálo za to investovat do známějších coinů jako Bitcoin nebo Ethereum, nebo bych měl zkusit nějaké nové projekty, které teď začínají vzkvétat? Slyšel jsem o některých altcoinech, které by mohly mít velký potenciál, ale zase je tam riziko, že to bude jen další bublina. Jakou strategii byste doporučili pro diversifikaci portfolia? Je lepší držet většinu peněz v jednom nebo dvou hlavních coinech, nebo rozložit investice do více menších? A co NFT? Měli byste nějaké tipy na projekty, které mají šanci se prosadit? Zajímá mě také, jak moc je důležité sledovat trendy a novinky v této oblasti. Myslíte, že je lepší investovat s dlouhodobým horizontem, nebo se soustředit na krátkodobé obchody? Budu rád za jakékoli rady a zkušenosti, které máte. Děkuji moc!