Proč mám pocit, že všechny investice jsou riskantní?
V poslední době se hodně zajímám o investice a snažím se rozšířit své znalosti o různých oblastech, jako jsou akcie, kryptoměny nebo dokonce NFT. Čtu hodně článků a sleduji videa, kde se lidé dělí o své investiční tipy, které vypadají slibně. Ale i přesto mám neustále pocit, že každý tip, který dostanu, se mi jeví jako obrovský risk. I když někdo říká, že investice do určité společnosti nebo projektu má velký potenciál, já stále cítím, že by to mohlo skončit katastrofou. Je normální mít takové pochybnosti? Jak se s tím vyrovnat? Proč si připadám jako permanentní skeptik vůči všem těmto "skvělým" příležitostem? Může to být moje nedostatečná zkušenost, nebo prostě strach z rizika? Myslíte si, že je důležité mít určitou míru nedůvěry vůči investičním tipům? Jak se mohu naučit více věřit svému úsudku a zároveň si udržet realistický pohled na rizika spojená s investováním? Jaké strategie byste doporučili pro překonání tohoto pocitu nejistoty? Rád bych slyšel názory ostatních a třeba nějaké osobní zkušenosti.“} Prompt 2: {