Kde najdu seznam ETF s ESG hodnocením?
V poslední době se stále více lidí zajímá o investice, které mají pozitivní dopad na společnost a životní prostředí. S rostoucí popularitou ESG investování, což znamená Environmentální, Sociální a Governance faktory, jsem si uvědomil, že bych rád investoval do ETF, které tyto principy zohledňují. Nicméně, nemám ponětí, kde začít hledat a jaké jsou nejlepší zdroje pro získání informací o těchto ETF s ESG hodnocením. Zajímalo by mě, jestli existují nějaké webové stránky nebo platformy, které nabízejí aktuální seznam těchto ETF. Měl by být tento seznam pravidelně aktualizován a měl by obsahovat důležité informace jako výkonnost fondů, poplatky a samozřejmě jejich ESG hodnocení. Také bych chtěl vědět, jestli máte nějaké tipy na konkrétní ETF, které stojí za pozornost a proč. Je pro mě důležité mít přehled o tom, co vlastně nakupuji a jaký to má dopad nejen na můj finanční výsledek, ale i na svět kolem mě. Budu vděčný za jakékoliv rady či odkazy, které by mi mohly pomoci při hledání tohoto typu investic. Díky!