Jak na to s NFT? Můžu na tom vydělat nebo je to jen ztráta peněz?
Slyšel jsem, že NFT jsou teď velký hit a že se na nich dají vydělat opravdu zajímavé peníze. Ale zároveň se mi dostává různých názorů, které říkají, že je to spíš bublina, která praskne a já přijdu o peníze. Tak se chci zeptat, jak to vlastně s těmi NFT je? Já moc nevím, co si o tom myslet. Je to jenom další módní výstřelek nebo má smysl do toho investovat? Mám vůbec začínat s nákupem nějakých digitálních děl nebo sběratelských předmětů? A když už se do toho pustím, jak vybrat ty správné kousky, na kterých bych mohl potenciálně vydělat? Četl jsem něco o těch aukcích a platformách, kde se NFT prodávají, ale je to vůbec bezpečné? Může mi někdo vysvětlit, co všechno potřebuju vědět předtím, než do toho skočím? Jaké jsou rizika spojená s investováním do NFT a co by mělo být asi tak mým cílem? Zkrátka bych rád znal názory lidí, kteří už mají nějaké zkušenosti s NFT. Je to cesta k rychlému zbohatnutí nebo spíš cesta do finančního pekla? Jak dlouho trvá, než se může člověk dostat k nějakému slušnému zisku, pokud vůbec? Děkuju za jakékoli tipy a rady!