Můžu diverzifikovat svoje investice pomocí NFT, a jak na to?
Zajímá mě, jestli je možné diverzifikovat svoje investice přes NFT. V poslední době sleduju, jak se trh s kryptoměnami a digitálním uměním rozrůstá, a slyšel jsem, že NFT nabízí zajímavé příležitosti. Jenže mám trochu zmatek v tom, jak vlastně začít. Mám pár otázky ohledně toho, co všechno bych měl zvážit, než se do toho pustím. Jaké platformy jsou nejlepší pro nákup NFT? Mám nějaké obavy ohledně volatility trhu s NFT – je to opravdu bezpečné? A co když se mi nedaří prodat některé z mých NFT, může to ovlivnit celkové portfolio? Přemýšlím také nad tím, jestli by bylo rozumné investovat do různých typů NFT, jako jsou umělecká díla nebo herní předměty. Jak moc důležité jsou znalosti o umění nebo herním průmyslu, pokud chci investovat do těchto oblastí? A ještě jedna věc – co říkáte na likviditu NFT? Jak snadné je je prodat zpět, když budu potřebovat hotovost? Odpovědi na tyto otázky by mi pomohly lépe pochopit, jak začít s diversifikací investic pomocí NFT a jestli je to vůbec dobrá cesta.