Kde by mohly ceny nemovitostí nejvíc růst?
Zajímalo by mě, jestli někdo má přehled o tom, kde by mohly v blízké budoucnosti ceny nemovitostí nejvíc vzrůst. Sleduju trendy a zdá se mi, že některé oblasti jako jsou menší města nebo regiony okolo velkých měst začínají nabírat na atraktivitě. Mně se konkrétně líbí myšlenka investice do nemovitostí v oblastech, kde se plánují nové dopravní projekty, protože to obvykle znamená více pracovních příležitostí a rostoucí poptávku po bydlení. Myslím si, že místa s dobrou infrastrukturou a dostupností do města mohou být zajímavé. Jak to vidíte vy? Co si myslíte o malých městech, které se rozvíjejí? Měli bychom se zaměřit na lokality s nízkými cenami nemovitostí, které by mohly dramaticky vzrůst, nebo raději investovat do již etablovaných trhů? A co třeba zahraniční trhy? Myslíte, že je rozumné koukat i na nemovitosti v jiných zemích, kde je potenciál růstu ještě větší? Rád bych slyšel názory lidí, kteří se v tomto tématu vyznají a mají nějaké zkušenosti. Každý tip nebo doporučení bude vítané.