Jaké nemovitosti se teď vyplatí kupovat?
V poslední době přemýšlím o investování do nemovitostí, ale jsem docela zmatený ohledně toho, co vlastně koupit. Trh s nemovitostmi se neustále mění a občas mám pocit, že nevidím ty správné příležitosti. Například, je lepší zaměřit se na komerční nemovitosti nebo spíše na byty? A co rekreační objekty, mají teď smysl, když lidé stále častěji hledají únik z měst? Co takhle investice do starších domů, které potřebují renovaci? Je to dobrý způsob, jak vydělat, nebo jsou s tím moc velké rizika? Zajímalo by mě, zda existují nějaké konkrétní oblasti, které se považují za „hot“ a kde se vyplatí investovat více než jinde. Jak to vypadá s cenami nemovitostí v různých regionech? Myslíte si, že je teď dobrý čas na nákup nebo by bylo lepší počkat na stabilizaci trhu? A pokud jde o pasivní příjem, jaké druhy nemovitostí jsou nejlepší pro vytváření příjmu? Mám také dotaz ohledně financování - je lepší vzít hypotéku, nebo zkusit investici bez zadlužení? Všechno je tak komplexní a mně by skutečně pomohlo slyšet názory lidí, kteří se v tom pohybují. Jaké máte tipy nebo zkušenosti s nákupem nemovitostí v současnosti?